ABD ham petrolü önceki iki seansta yüzde 4 yükseldikten sonra varil başına 89 dolara düştü. Powell Fed'in yeniden 75 baz puan artırmasının ardından "duraklatmayı düşünmek için çok erken" olduğunu söyledi.

İngiltere Merkez Bankası para politikasına ilişkin kararı açıklayacak. BoE Para Politikası Komitesi'nin bugün yapacağı toplantıda politika faizinde 1989'dan bu yana görülen en büyük artışı yapması bekleniyor.

Büyük merkez bankaları, enerji talebi üzerinde baskı yaratan enflasyonu durdurmaya çalışıyor. Faiz artışlarından kaynaklanan düşüş hissi, ABD benzin stoklarının 2014'ten bu yana en düşük seviyeye düşmesiyle birlikte sıkılaşma yakıt piyasasını dengeledi.

Singapur'da ING Groep NV Emtia Stratejisi Başkanı Warren Patterson, faiz oranlarının önceden beklenenden daha yükseğe çıkacağı önerisinin "yapıcı temellere rağmen yakın vadede emtia piyasalarında ters rüzgarların esmesini sağlaması muhtemel" dedi.

Elektrikli Araçlarla Yeni Bir Dönem: Citroen Ami ve Fiat Topolino Türkiye'de Elektrikli Araçlarla Yeni Bir Dönem: Citroen Ami ve Fiat Topolino Türkiye'de

Kaynak: www.bloomberght.com

Editör: Haber Merkezi