ADD Genel Başkanı Bozkurt  Adana’nın kurtuluş savaşından büyük bir önem taşıdığını belirterek ‘’Atatürk’ün, Türk milletinin kurtuluş kararını Adana’da aldı.Kurtluş savaşının İlham kaynağım Adana’dır. Bu günde bu verimli topraklarda bir çok ilke imza atmıştır. Önemli olan Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerine ve devrimlerine sahip çıkmaktır. Bugün sınır komşularımızın yaşadığı savaşların ve krizlerin iyi görülmesi gerekmektedir. Atatürk’ün ileri görüşlülüğü sayesinde bu günlere gelinmiştir. Bundan sonra bu görüşlere ve düşüncelere sahip çıkmak gençlerimizin en büyük görevidir.’’ Dedi.

Tarihçi  yazar ve araştırmacı gazeteci Deniz Kuşca da Adana’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek ‘’101 yıl önce kurtluş savaşı kararını alan Atatürk’e minet ve şükran borçluyuz.Onun düşünceleri ve Devrimleri sonsuza kadar yaşayacaktır.’’şeklinde konuştu.

Bankalararası para transferlerinde FAST limiti 50 bin TL'ye çıktı Bankalararası para transferlerinde FAST limiti 50 bin TL'ye çıktı

ADD Genel Başkanı Bozkurt, Düziçi Şb.Başkanı Hülya Köksal, Adana Şb.Başkanı İsa Kayadan, Yönetim kurulu üyeleri ve Tariçi yazar, araştırmacı gazeteci Deniz Kuşca  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a kendilerini kabul etmelerinden dolayı teşekkür ederek, ADD Genel Başkanı Bozkurt ve Düziçi Şb.Başkanı Hülya köksal Düziçi'ne hareket ettiler.

Editör: Haber Merkezi