Öğretmeni Şenay Seyrekel hocasını kitabında Deniz Yıldızı kitabında sizden bahsetti. Vali Dr.Erdinç Yılmaz’a Deniz Yıldızı Kitabını imzalayıp vermesi Sn. Yılmaz'a heyecanlı anlar yaşatıp mutlu olmasına neden oldu. Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın hissettiklerini duygu dolu ifadelerle anlatması Öğretmeni Şenay Seyrekel’i de duygulandırdı.

Vali Dr.Yılmaz hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi: “Beni çok mutlu etti, heyecanlandım . Hocamızın hayatımızla ilgili genel anılarında yer vermesi çok güzel bir duygu çok teşekkür ediyorum. Kitabındaki anılarında benden Deniz Yıldızı olarak bahsetmesi çok anlamlıdır. Öğretmenlerimizin, hocalarımızın hayatımızdaki yeri çok farklıdır ve bizim bugünlere gelmemizde emeği olanlardandır. Öğretmenlerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez, çok büyüktür. Bir öğretmen için en güzel duygu öğrencileri iyi bir yerde görmesidir. Benim buralara gelmemde olan çabalarından ötürü kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Öğretmeni Şenay Seyrekel ‘’ Sayın Valim Erdinç Yılmaz gerçekten çok özel bir öğrenciydi. Özellikle kendisinin ismini Deniz Yıldızı koydum. Her öğretmenin bir Deniz yıldızı vardır. Sayın valim de benim Deniz Yıldızım oldu. Okul yıllarında çok özel bir öğrenciydi ve en önemli Deniz yıldızlarından biri olması beni onurlandırdı. Sıra dışı bir öğrenci olduğu için sıra dışı da bir validir. Sn. Dr. Erdinç Yılmaz yıllar sonra da okuluma gelip bana ziyeretlerde bulunmuştur. Ayrıca vefalı bir öğrenci olan valimize bütün emeklerim helal olsun. Aynı zamanda Erdinç valim, bütün öğretmenlere, eğitime, kadına, çocuklara verdiği büyük değeri göstermiştir. Ayrıca Cumhuriyet değerlerine verdiği önem benim için çok önemlidir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisinin bana hissettikleri büyük bir onurdur. Bana böyle güzel dugular yaşattığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır."

İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek

Sayın valimizin yaptığı halka çalışmaları, hizmetleri ve muhteşem projeleri ayrıyeten yazı dizimizde devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi