ESRAR PERDESİ ARALANAMADI

Olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen sır perdesi henüz aydınlanamadı. Kafalarda hâlâ bazı soru işaretleri bulunuyor. Ailesi mücevherlerin kayıp olduğu iddialarını yalanladı ancak, oğlu Gökçe Atuk’a teslim edilen kişisel eşyaları arasında tek bir takı bile olmadığı söyleniyor. Dilek Hanım’ın pasaportu, kredi kartları, hatta nakit parası bu eşyalar arasında. Fakat mücevher, saat, kolye, küpeye dair her hangi bir eşyası ortaya çıkmadı. Bu da ‘Mücevherleri çok seven ve takısız bir yere gitmeyen biri, nasıl olur da Bora Bora’da doğum günü kutlamasına böyle sade gider’ sorusunu gündeme getiriyor.

ÜLKESİNE DÖNDÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Yine Dilek Ertek’in gemiye bindiği gün kendisini deniz tuttuğu ve midesi rahatsız olduğu için odasına çekildiği, bu yüzden de gemideki kamera kayıtlarında pek fazla görünmediği iddiası, detaylı araştırmaya ışık tutmuyor. Ertek’in İsviçreli sevgilisi 74 yaşındaki mimar Artur Fuchberger’in kayıp ihbarını 20 saat sonra yapması da gizemini koruyor. Gemi yönetiminin Artur Fuchberger’i gözlem altında tutarken, sahil güvenliğe 4 saat sonra bilgi vermesi de cevap arayan sorulardan biri. Bir başka şaşırtıcı iddia ise olay sonrası ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve ülkesi İsviçre’ye dönen 74 yaşındaki sevgili Artur Fuchberger’e o günden beri ulaşılamaması, 4 kızı olan ve ilk eşi vefat eden Fuchberger’in o günden beri ortadan kaybolması yeniden okları üzerine çeviriyor.

İstanbul Valiliği Duyurdu: Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması İstanbul Valiliği Duyurdu: Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması

14 KASIM’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI

Annesinin bulunması ve olayın aydınlatılması için Tahiti’ye giden ve hukuk mücadelesi başlatan oğul Gökçe Atuk, dün İstanbul’a döndü. Atuk’un avukatı yayınladığı basın duyurusunda, “Merhum Dilek Ertek için 14 Kasım Pazartesi Teşvikiye Camisi’nde öğle namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacak” dedi.

Kaynak: Hürriyet / İsmail BAYRAK

Editör: Haber Merkezi