DEM Parti Batman il binası e-posta ihbarıyla basıldı:  "Terörist kitapları okuyorlardı muhtemelen" DEM Parti Batman il binası e-posta ihbarıyla basıldı: "Terörist kitapları okuyorlardı muhtemelen"

Depremin vurduğu Hatay’da Defne Yeni Devlet Hastanesi diye bir miktar demirin bulunduğu küçük bir alanda beton döküldü, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan da video bağlantısıyla buranın temelini attı.

“BETONA BAK, BETONA BAK”

Sözde temel atma görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, bugün bir açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ı eleştirdi:

– Şu platform kadar bir yerden temel olmaz. 21. yüzyılda çarpık çurpuk demirleri bağlanmış pompanın borusunun ucundan akan betonu göstererek, “Betona bak, betona bak” diyerek açılış yapılmaz.

BU MİLLETLE DALGA GEÇİLMEZ

– Pazara gelirsiniz, “Marula bak” dersiniz, “Betona bak” denmez. Deniz kumuyla beton bu memleketten kalkalı 30 küsur sene oldu. Bu milletle dalga geçilmez. Gerçek temeli atılmış muazzam bir proje bitiyor.

EN ÖNEMLİ SINAV İNSANLIK

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’a diploma göndermesinde de bulundu:

– Milletin aklını dinleyen güzel iş yapıyor. Kendi aklını millete dayatan da millete zulüm çektiriyor. Sayın Cumhurbaşkanım için oy istiyorum. Herkesi muhakkak sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye davet ediyorum.

– Bizim cumhurbaşkanı adayımız merhametiyle, adaletiyle insan. Çok iyi bir yönetici olmanız gerekiyor bu ülkeye hizmet etmek için. İyi bir yönetici olmak için de vermeniz gereken sınavlar var.

– Diploma işine girmeyeceğim. En önemli sınav insanlık. Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu o sınavı binlerce kez geçtiği için insanlık diplomasına sahip. Onun için yürekten oy isteyeceğim her vatandaşımızdan…

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Editör: Haber Merkezi