DUVAR - İstanbul Adliyesi’nde hakim olan B.A. kendisinden 26 yaş küçük olan eski kız arkadaşını takip etti. B.A.'nın eski kız arkadaşı ve beraberindeki arkadaşlarına "Ben hakimim. Betül’ün yanında sizi görmeyeceğim. Yoksa mekanı kapatırım” dediği iddia edildi. Tartışma sırasında hakime tokat atan genç hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, olay 1 Aralık tarihinde yaşandı. Dört genç Vadi İstanbul’da bulunan bir mekanda oturmaya gitti. Aralarında İstanbul Adliyesi’nde görev yapan hakim B.A.’nın kendisinden 26 yaş küçük olan eski kız arkadaşı Betül de vardı. Gençlerin oturmasından bir süre sonra hakim B.A. da aynı mekana gelerek oturdu.

İddiaya göre garsonu yanına çağırarak eski kız arkadaşının oturduğu masayı işaret etti ve hakim olduğunu belirterek o masada oturan şahısların aracının plakasını sordu.

Bununla da yetinmeyen hakim B.A., ardından telefon numarasını yazdığı kağıdı garson aracılığıyla o masaya gönderdi. Masada oturan gençlerden R.A. kağıdı alıp hakimin masasına gitti. “Siz kim oluyorsunuz da bize numaranızı gönderiyorsunuz” dedi. Tartışma mekan dışına taştı. İfade tutanaklarında yazan iddiaya göre hakim B.A., “Betül’ün yanında sizi görmeyeceğim. Sizi buradan aldırırım mekanı da kapatırım. Ben hakimim. Korumalarımı arayacağım. Size neler olacağını göreceksiniz” dedi. Yaşanan tartışma üzerine gençlerden biri hakime tokat attı.

'HANGİ MEKANDASINIZ?' TELEFONU... 

Hakimin eski kız arkadaşı Betül Y., Maslak Şehit Mürüvvet Akpınar Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde olayı şu sözler anlattı:

“Ben Işık Üniversitesi’nde öğrenim görmekteyim. Okuldan çıktım, erkek arkadaşım ve diğer arkadaşlarımla Vadi İstanbul’da bir mekana gittik. Eski erkek arkadaşım o sırada yanımda bulunan kız arkadaşımı arayarak, ‘Arabanızı nereye park ettiğinizi gördüm. Hangi mekandasınız söyle. Betül’ün gerçekten erkek arkadaşı varsa peşini bırakacağım. Onu bir daha rahatsız etmeyeceğim’ dedi. Arkadaşımla lavaboya gittiğimiz sırada B.A.’nın iletişim numarasını ve beni arar mısın yazdığı kağıdı garson aracılığıyla bizim masaya yolladığını öğrendim” dedi.

Tunceli'de Sağlık Memuru Savaş Kazikoğlu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti, Sevgilisi Türkan B. Ağır Yaralandı Tunceli'de Sağlık Memuru Savaş Kazikoğlu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti, Sevgilisi Türkan B. Ağır Yaralandı

HAKİME TOKAT ATAN GENCE SORUŞTURMA 

Tüm bu yaşananların ardından hakime tokat atan genç “kasten yaralama” suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr

Editör: Haber Merkezi