İstanbul Boğazı Haberleri

İstanbul Boğazı haberleri ve güncel İstanbul Boğazı gelişmeleri, İstanbul Boğazı ile ilgili tüm video, İstanbul Boğazı fotoğrafları ve İstanbul Boğazı haberleri DS Haber sitemizde


GÜNDEM

04.15’den bu yana İstanbul Boğazı'nda deniz trafiği çift yönlü olarak durduruldu. Trafiğin ne zaman normale döneceği henüz belirtilmedi.

GÜNDEM

Kardeşlik Kupası Yat yarışları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında Boğaz'da gemi trafiği çift yönlü olarak kapatıldı.

GÜNDEM

İstanbul Boğazı'ndan geçişe hazırlanan yük gemisine kılavuzluk hizmeti vermek üzere giden kaptan Oğuz Kök, korkunç bir olay sonucunda denize düşerek...

GÜNDEM

İstanbul Boğazı'nda meydana gelen bir gemi arızası nedeniyle, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü önlerinde gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.

GÜNDEM

İzmit'ten Romanya'ya gitmekte olan kuru yük gemisi "Prenses Ayana", Boğaz'ın kuzey girişinde motor arızası yaşadı. Gemi, römorkörle Türkeli limanına çekildi.

GÜNDEM

Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Türk donanmasının 100 gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı selamladı.

GÜNDEM

Cumhuriyet’in yüzüncü yılı dolayısıyla Türk donanmasının İstanbul Boğazı’nda 100 gemi ile geçiş töreni havadan görüntülendi. Boğazda görsel şölen oluşturan gemiler,...

GÜNDEM

İstanbul Boğazı’nda yapılan detimlerde, 1,5 ton kaçak kara kıllı midyeye el konulurken, 5 kişiye 41 bin 724 lira para cezası...

GÜNDEM

Ukrayna tahılını taşıyan "Resilient Africa" isimli yük gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçti.

ÇEVRE

İstanbul Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı. İncelemelerden sonra herhangi bir can kaybı, yaralanma veya kirlilik tespit edilmedi.

GÜNDEM

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, bir gemideki arıza sebebiyle geçici olarak çift yönlü askıya alındı.

DÜNYA

Rusya'nın çekilmesinin ardından tahıl koridoru anlaşması kapsamında yola çıkan gemi İstanbul Boğazı'na girdi.