Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri DS Haber sitemizde


GÜNDEM

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 19 Nisan'da Hollanda'ya gidiyor. Wittenburg Konferansı'nın 10'uncu Toplantısı çerçevesinde gerçekleşecek olan bu ziyarette, Gümrük Birliği'nin güncellenmesi...

DÜNYA

Hollanda'nın doğusundaki Ede kentinde bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin bölgedeki evleri boşalttığı açıklandı.

DÜNYA

Hollanda'da çevreci aktivistlerin yol kapatarak düzenlediği eylem sonrasında polis müdahale etti ve yüzlerce aktivist gözaltına alındı.

GÜNDEM

Hollanda'da en çok aranan çete liderlerinden biri olan Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers, İstanbul'da yakalandı.

SPOR

2022-2023 sezonunda Beşiktaş formasıyla ter döken Hollandalı golcü Wout Weghorst'un menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği iddia edildi.

GÜNDEM

Rotterdam, Hollanda'nın ünlü liman kenti, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gurur ile karşıladı. Özel etkinlikler ve...

DÜNYA

Hollanda'nın idari başkenti Lahey'de binlerce kişinin katılımıyla yapılan Filistin'e destek yürüyüşünde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

SPOR

NEC Nijmegen'de Bas Dost, AZ Alkmaar'la oynanan maçta yere yığıldı. İlk müdahale sahada yapılırken Bas Dost'un bilincinin yerinde olduğunu açıkladı.

DÜNYA

Hollanda Hükümeti, Gazze'deki acil insani krize karşı somut bir yardım taahhüdüne hazırlanıyor.

DÜNYA

Hollanda'da bir grup memur, İsrail-Filistin çatışmalarının yoğunlaştığı bu dönemde hükümete dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'da, aralarında Türkiye büyükelçiliğinin de bulunduğu İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi bazı ülkelerin Büyükelçilikleri önünde düzenlenen Kuran-ı Kerim'i hedef...

DÜNYA

Hollanda’da düzenlenen iklim protestosunda polis eylemcilere tazyikli su ile müdahale etti ve 2 bine yakın kişiyi gözaltına aldı.