1-15 Kasım 2022 etkinlikleri

kasım ayı etkinlikleri
Kasım ayında çok sayıda festival gerçekleşecek.

Snarky Puppy’nin durağı İstanbul

Caz, funk, rock ve farklı dünya müziklerini harmanlayan ABD’li enstrümantal müzik topluluğu Snarky Puppy, dünya turunun İstanbul ayağında 5 Kasım akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. 14. stüdyo albümleri şerefine turlamaya hazırlanan grubun konseri, kuşkusuz kaçırılmayacak bir kasım ayı etkinliği!

İstanbul Komedi Festivali şehre keyif katacak

11 Kasım itibarıyla bir ay boyunca hayata geçecek olan İstanbul Komedi Festivali’nin genel sanat yönetmenliğini ünlü yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan üstleniyor. 2016’da bu yana gerçekleşen festival, Türkiye ve dünyadan çok sayıda deneyimli komedyenin yanı sıra genç yeteneklere de alan açıyor. İstanbul Komedi Festivali’nde güldüren sahne performanslarının yanı sıra çok sayıda buluşma ve paneller de gerçekleşecek. 

‘Rüyanın Öte Yakası’nı keşfedin

Sanatçı Özlem Tekdemir’in Galeri Vitrin için hazırladığı Rüyanın Öte Yakası adlı yerleştirme, aralık ortasına kadar Goethe Institut Ankara’da görülebilir. İnsanların neden rüyalardan medet umduğunu, rüyaların gerçeklikle bağlantısını ve masallarla ilişkisini gözden geçiren bu ilginç çalışma, kasım ayının görülmeye değer etkinliklerinden. 

Outdoorfest Kapadokya’da

Kasım ayı etkinlikleri ajandamızda yönümüzü Orta Anadolu’ya, Kapadokya’ya çeviriyoruz. Doğanın oldukça cömert davrandığı güzel Kapadokya’da bu defa outdoor’cular buluşuyor; 4-5-6 Kasım’da gerçekleşecek festivalde atölyeler, koşu ve yoga aktiviteleri ile eğlenceli konserler katılımcıları bekliyor. 

33. Ankara Film Festivali başlıyor

İlk kez 1988’de Ankara Film Şenliği adıyla düzenlenen Ankara Film Festivali, bu yıl 33. kez sinemaseverleri bir araya getirecek. Türkiye ve dünyadan ünlü konukları, akademisyenleri, sanatçıları ve Ankaralıları buluşturan festival, 3-11 Kasım arasında film gösterimleri ve etkinliklerle şehrin havasını değiştirecek. Ankara Film Festivali, başkentte kaçırılmayacak kasım ayı etkinlikleri arasında. 

İstanbul tiyatroya doyacak

Sonbaharın en güzel yanlarından biri art arda gelen film ve tiyatro festivalleri. Kasım ayının bir diğer festivali, İKSV Tiyatro tarafından gerçekleştirilen İstanbul Tiyatro Festivali olacak. 25 Kasım’a kadar süren ve #tiyatroyerliyerinde mottosuyla yola çıkan tiyatro festivalinin katılımcıları arasında ünlü müzisyen/yazar Zülfü Livaneli ile oyuncu/sunucu Okan Bayülgen de yer alıyor. İstanbul Tiyatro Festivali, mutlaka deneyimlenmesi gereken Kasım ayı etkinliklerinden. 


15-30 Kasım 2022 etkinlikleri

kasım ayı konser
Konserler sonbaharda da hız kesmiyor.

Sabahattin Ali 115 yaşında!

Türk edebiyatının en önemli öykü yazarlarından Sabahattin Ali’nin 115. doğum günü vesilesiyle CRR’de muazzam bir etkinlik düzenleniyor. Aysun ve Ali Kocatepe’nin sahne alacağı gecede iki ünlü sanatçının performansına senfoni orkestrası ve özenle hazırlanmış anekdotlar eşlik edecek. 15 Kasım Salı akşamı gerçekleşecek “Sabahattin Ali 115 Yaşında”, ilgi çekici kasım ayı etkinlikleri arasında.

GastroAntalya’ya geri sayım

Antalya’da düzenlenen uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları buluşması, 17-20 Kasım tarihlerinde Antalya Cam Piramit’te olacak. Restoran tabaklarından artistik çalışmalara, oturumlardan yarışmalara gastronominin nabzını tutacak festival, Antalyalıları leziz bir şölene davet ediyor. 

Hayko Cepkin ve Elçin Sangu’dan bir Broadway müzikali

Sena Şener ve Levent Yüksel CityFest’22 Eskişehir sahnesinde

Kasım ayının son gününde Eskişehir’de CityFest rüzgârı esecek. Anemon Otel’de gerçekleşecek organizasyonda genç yetenek Sena Şener ve yılların eskitemediği Levent Yüksel, Eskişehir’i müziğe doyuracak. 

Benedict Cumberbatch'li 'Eric' Dizisi Mayıs Ayında Netflix'te Benedict Cumberbatch'li 'Eric' Dizisi Mayıs Ayında Netflix'te

Editör: Haber Merkezi