Tasarımı, teknolojisi ve herkese hitap eden modelleriyle öne çıkan dünyanın en büyük otomotiv markalarından PEUGEOT, yeni PEUGEOT 308 SW’yi tanıttı. Markanın özgün tasarım dili ve güncel logosuna sahip olan yeni PEUGEOT 308 SW, gösterişli bir profile ve sofistike bir arka kısma sahip etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor. Yeni nesil teknoloji özelliklerinin yanı sıra zengin motor seçenekleriyle yollarla buluşmaya hazırlanan yeni PEUGEOT 308 SW’nin benzinli, dizel ve şarj edilebilir hibrit olmak üzere 3 farklı motor ve 7 farklı motor – şanzıman kombinasyonu bulunuyor.

Yeni PEUGEOT 308 SW, önden bakıldığında yeni PEUGEOT logosuna ev sahipliği yapan çağdaş görünümlü ön ızgarayla dikkat çekiyor. Teknoloji alanındaki gelişmelerin modern tasarıma uyarlaması olarak sürüş destek sistemlerine ait radar, logonun arkasına gizleniyor ve ızgaranın görünümünü bozmuyor. Plakalık ise ön tamponun alt kısmında kendine yer buluyor. Baz donanım seviyesinden itibaren LED ön farlarla gelen Yeni PEUGEOT 308 SW’nin dinamik karakterine katkıda bulunmak için farlar keskin tasarımıyla dikkat çekiyor.

YENİ BİR DENEYİM SUNUYOR

Tasarım sürecinde karakterli ve arzu nesnesi bir görünümün hedeflendiği yeni PEUGEOT 308 SW’de, tıpkı hatchback gövde tipinde olduğu gibi tavan çizgisi, iç mekândan ödün vermeden sportif ve dinamik bir görünümle uzanıyor. Hatchback versiyona kıyasla 55 mm daha uzun olan dingil mesafesi daha olgun bir siluet sunarken, daha geniş bir arka koltuk oturma alanı sunuyor. Yeni PEUGEOT 308 SW’nin arka kısmı ise, yeni PEUGEOT 308 ile aynı şekilde derinlemesine şekillendirilmiş ve buna bağlı olarak ışık yansımaları sunan karakteristik tasarım temasına sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor. Tavana göre daha keskin alçalan yan cam kesiti, yeni PEUGEOT 308 SW’ye segmentinin en dinamik siluetini de kazandırıyor.

DRIVE ASSİST 2.0 TEKNOLOJİSİ

Markanın en güncel teknolojileriyle donatılan yeni PEUGEOT 308 SW, tıpkı yeni PEUGEOT 308 gibi yeni ve daha da gelişmiş PEUGEOT i-Cockpit® ile donatılıyor. Model böylece daha fazla ergonomi, tasarım, sürüş keyfi, kalite ve bağlanabilirlik özellikleriyle tamamen yeni bir deneyim sunuyor. 

EN İYİ BAGAJ ZEMİNİNE SAHİP

Yeni PEUGEOT 308 SW’nin boyutları, segment kullanıcılarının beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor ve pazardaki en iyi bagaj hacimlerinden birini sunuyor. İki kademeli bagaj zemini pratiklik ve modülerlik sağlıyor. Bagaj zemini alt konumdayken 608 litrelik bir bagaj ve bagaj zeminin altında ek saklama alanları sunuluyor.

Editör: TE Bilisim