Usta Ofset bünyesinde 2019 yılında kurulmuştur. Derin matbaacılık geçmişimiz ve tecrübemizle geçmişten günümüze iyi referanslara sahip olduk, amacımız doğru bir ekip ile yeni yazarlar keşfederek. temiz yayıncılık ilkesiyle kaleminizin başarısının yanında, baskımızın kalitesiyle sizi buluşturarak yazarlık serüvenine başlamanızı sağlamaktır. Hep söylediğimiz bir söz vardır “Bir kitabın içinin kalitesi dışına yansımalı..” bunu sağlamak için en iyi hizmeti sunmaktayız.

Usta Matbaa bünyesinde kurulan yayınevi derin matbaa geçmişi ve yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde kısa zamanda profesyonelliğe adımını attı.

Yusuf Güven imzalı ‘Karanlığın İçinden’,  Mercan Aydoğdu imzalı ‘ Tünelin Sonu’, Iraz Metlek imzalı ‘Umuda Yolculuk’ ve son olarak Güler Güller’in yazdığı ‘Göç Mevsimi’ yayınevinden çıkan eserler arasında yer alıyor.

Birinci sınıf editörlük ve redaksiyon, göz kamaştıran kapak tasarımları,  en kaliteli şekilde yapılan ciltleme ile diğer firmalardan bir adım öne çıkan Meteor Yayınevi  yakın zamanda yeni eserleri de okuyucularla buluşturmaya hazırlanıyor.

Firma; Maltepe Mahallesi Davutpaşa Cad. Güven İş Merkezi B Blok No:382 Zeytinburnu/İstanbul adresinde hizmet veriyor. Firma yetkililerine 0212-5654432 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim