Şişli İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’ne; Eğitim ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkim Yüksel, Genel İdare Kurulu üyeleri Sedat Timur ve Yakup Kaptan, Zafer Partisi ilçe teşkilatı, iş insanları ve çok sayıda siyasi katıldı.

Yaklaşık 15 ay önce kurulan ve genel başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çeşitli konulardaki kararlı tutumlarıyla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi, Şişli’de ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. Özellikle gençler tarafından yoğun bir ilgi gören kongreye atanmış başkan olarak katılım sağlayıp, seçimle başkanlık görevini resmi olarak teslim alan Kerim Sağlamdemir’in konuşması damga vurdu.

“DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANIN KUDRETİNİN FARKINDAYIZ”

DEM Parti'den " Ali Yerlikaya'ya müfettiş cevabı! DEM Parti'den " Ali Yerlikaya'ya müfettiş cevabı!

Şişli İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kerim Sağlamdemir, gerçekleştirdiği konuşma boyunca ulu önder Atatürk’ün çeşitli söylemlerine değindi. Kararlığını “Hiçbir zorluk bizleri yıldıramayacak. Kendimize inanacağız, kendimize güveneceğiz.” Cümleleriyle dile getiren Sağlamdemir, bu cümleleri Mustafa Kemal Atatürk’ün söylevlerine değindiği şu cümlelerle destekledi. “Ne diyordu Mustafa Kemal Atatürk? Damarlarımızdaki asil kanın kudretinin farkında olan Türk milliyetçileri, bu ülkeyi yönetme iradesi ve idaresindedir.”

ŞİŞLİ’DE DENGELER TAMAMEN DEĞİŞECEK

Yola çıktıkları davayı gerçekleştirme şartının birbirine güvenmek olduğunu dile getiren Kerim Sağlamdemir; inanç ve güven dolu kadrosu ile Şişli’de dengelerin tamamen değişeceğini ifade etti. Bununla birlikte kadro olarak iddialarının “Türkiye’de değişimin Şişli’den başlaması” olduğunu dile getirdi.

STRATEJİK ADIMLARLA HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ

Yaptığı konuşma süresince aklın, akılcılığın ve stratejik adımlar atmanın önemine değinen Başkan Kerim Sağlamdemir, şu ifadeleri de kullandı::  “Karşımızdaki hiçbir siyasi partinin temsilcileri bizden daha akıllı değil, bizden daha zeki değil. Biz, atacağımız stratejik adımlarla, akıl çerçevesinde belirlediğimiz hamlelerle amacımıza giden yolu öyle bir kurgulayıp uygulayacağız ki, diğer parti lider ve temsilcileri ne yaptığımızın farkına bile varamayacaklar.”

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİM

Parti tüzüğünde yer alan ilgili kongre yeter sayısı göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen kongreye 141 delege katıldı. Delegelerin katılımıyla resmi olarak başlayan kongrede Kerim Sağlamdemir oy birliği ile Şişli İlçe Başkanı olarak seçildi. Sağlamdemir’in oy birliği ile seçilmesi, gerçekleştirdiği konuşma süresince değindiği “güven ve birlik olma” duygularının ilçe teşkilatı bünyesinde kazanılmış olduğunu gözler önüne serdi.

Gençler tarafından yoğun ilgi gören kongre boyunca milli birlik ve beraberlik duygularını destekleyen tezahüratlar ve şarkılar söylendi. Koordineli şekilde gerçekleştirilen tezahüratlarla kongrede bir işitsel şölen yaşanması sağlandı.

Kerim Sağlamdemir Kimdir?

Siyaset hayatına ülkücü teşkilatlarda atılan ve uzun yıllar boyunca MHP ve yan kuruluşlarına hizmet veren Kerim Sağlamdemir, daha sonra Zafer Partisi Şişli İlçe Başkanı görevine seçilmiştir. Otomotiv yedek parça sektöründe önde gelen bir firmada yöneticilik görevini üstlenmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: www.bursahaberdar.com

KAYNAK: 34haber.net 

Editör: Haber Merkezi