DUVAR - 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Diyarbakır’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Avukat Cevdet Nasıranlı, Diyarbakır il binasında basın açıklaması yaptı. Açıklamaya İl Başkanı Abdullah Atik ve partililer katıldı.

'KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ'

AK Parti'de siyasete başlayan ve Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayapınar Belediyesi başkanlığına aday olan Cevdet Nasıranlı, 2022'de AK Parti'den istifa etti. Genel seçimler öncesi CHP'ye katılan Nasıranlı, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürümeye devem edeceğiz. Özellikte bir Kürt olarak Kürt sorununa dair yapılması gereken ne varsa yapacağız. Kürt sorununun çözümü için aday adayı oldum. Göreve geldiğimiz zaman din, renk ve ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

'SORUMLULUK BİLİNCİYLE ADAY ADAYI OLDUM'

Ülkenin içinde bulundu ekonomik sorunlara değinen Nasıranlı, "Maalesef uzun süredir ülkemizde devam eden bir ekonomik sorun var. Parti olarak aldığımız sorumluluk ile birlikte ülkede yaşanan bütün sorunların çözümü için çalışacağız. Aldığımız bu sorumluk bilinciyle aday adayı olarak başvuru yapmış bulunuyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr

Editör: Haber Merkezi