DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gaziosmanpaşa ilçesindeki futbol stadının yapımını tamamladı. Stada, 2022’nin Ekim ayında vefat eden spor basınının ve futbol spikerliğinin duayen isimlerinden Halit Kıvanç'ın adı verildi. Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı'nın açılışı bugün törenle yapıldı,. 

Açılışa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP Çoğunluğu Elde Etti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP Çoğunluğu Elde Etti

Ekrem İmamoğlu’nun törendeki konuşmasında Meral Akşener’i selamlamasını AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da alkışladı. Bu sırada Akşener’in Usta'ya "Sen alkışlamasaydın" dediği görüldü.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da konuşmasında stadın yapım süreciyle ilgili bilgiler verdikten sonra "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Usta, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınadığını söyledi.

FIFA ONAYLI 

Halit Kıvanç Stadyumu’nun 5 bin kişilik seyirci kapasitesi bulunuyor. Stat, 4 soyunma odası, 4 teknik direktör odası, 2 hakem odası, 1 gözlemci odası, 6 idari ofis, amatör spor kulüplerinin kullanımı için 24  ofis ve canlı yayın alanlarına sahip.  68-105 saha ölçüsü bulunan stadın zemini de FIFA onaylı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak:

Editör: Haber Merkezi