DUVAR - CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP'den neden istifa ettiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Abdulkadir Selvi'ye konuşan Aslı Baykal, eski partisi CHP'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Baykal, AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar hakkında, "Benim için esas olan Türkiye Cumhuriyet devleti ve milletimin esenliğidir. Bir milli-gayrımilli ayrışma olduğunda milli safta duracağım kesindir. Hiçbir siyasi partiyle bir angajmanım yoktur" dedi. 

Baykal, CHP'nin vizyon belgesine ilişkin olarak da "CHP elbette yabancılardan destek alarak vizyon belgesi açıklayabilir. Zaten açıkladılar. Verdikleri mesaj şudur: Bize oy verirseniz yabancıların aklı ve projelerine oy verirsiniz. Seçmenin önüne şunu koydular: Ya Tayyip Erdoğan ya Rifkin. Seçmen de hemen mesajı aldı. CHP 2008’de yüzde 23 oy aldı. Halen aynı oranda. Bu konuşmadan sonra neler olacağını izleyeceğiz" yorumunu yaptı. (HABER MERKEZİ)

Istakoz krizinde Varank ve Bilal Erdoğan yazışması: B...konu çıkardılar Istakoz krizinde Varank ve Bilal Erdoğan yazışması: B...konu çıkardılar

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr

Editör: Haber Merkezi