Meral Akşener, İsmail Saymaz'ı takipten çıkardı Meral Akşener, İsmail Saymaz'ı takipten çıkardı

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazetecilerle arasında geçen diyaloglarla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gazetecileri ikna etmeye çalıştığını söyleyen İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecileri siyasi pozisyon almak zorunda bıraktığını söyledi.

İnce'nin paylaşımı şöyle:

"Ben her medeni insan gibi gazetecilerle konuşmaya ve onları ikna etmeye çalışıyorum. Onlara hakaret etmiyor, onları tehdit etmiyorum. Yılmaz Özdil’in baskı sonucu işine son verilmesine susanlar, benimle konuştuktan sonra arkadaşını öğretmene şikayet eden ilkokul çocuğuna dönüşüyor. Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük, her cenahtan gazeteciyi siyasi pozisyon almak zorunda bırakmasıdır. Bunların hepsini aşacağız." (HABER MERKEZİ)

Ben her medeni insan gibi gazetecilerle konuşmaya ve onları ikna etmeye çalışıyorum. Onlara hakaret etmiyor, onları tehdit etmiyorum. Yılmaz Özdil’in baskı sonucu işine son verilmesine susanlar, benimle konuştuktan sonra arkadaşını öğretmene şikayet eden ilkokul çocuğuna… https://t.co/Bzp1E9be89

— Muharrem İNCE (@vekilince) March 18, 2023

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr 

Editör: Haber Merkezi