Süper Lig'de Trabzonspor'u yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren ve ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor'la bu haftaki maçından 3 puanı şimdiden alan Fenerbahçe, an itibarıyla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 74 puanda yer alıyor.

Türkiye Kupası yarı finalinde de 0-0'ın rövanşında Sivasspor ile Kadıköy'de karşılaşacak Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jorge Jesus, "İki kupayı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Fanatik'te yer alan habere göre; sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili olarak, "Benim tek düşüncem takım. Başkanımızla bu konuyu daha önce konuşmuştuk. İkimiz de gayet rahatız. Sezon sonunda geleceğimle ilgili bir karar vereceğim. Hedefim, 2 kupayı da kazanmak. Ancak 1 kupa da olursa, iyi de değil, kötü de değil diyebilirim" yorumunu yaptı.

Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan teklifler aldığı konuşulan Portekizli hoca, "Biz, sonuna kadar inanmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Ben sadece işime bakıyorum. Oyuncularım böyle oynadığı sürece, iyi sonuçlar almayı sürdüreceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Richarlison'dan Şok İtiraf: Depresyon ve İntiharla Mücadele Richarlison'dan Şok İtiraf: Depresyon ve İntiharla Mücadele

Kaynak: www.hurriyet.com.tr

Editör: Haber Merkezi