Mauro Icardi, Dries Mertens ve Lucas Torreira'dan beklenen verimi alan Juan Mata'dan da umutlu olan Galatasaray, sol bek için de bir dünya yıldızını gündemine aldı. Patrick Van Aanholt ile yollarını ayıracak sarı-kırmızılıların masasında Jordi Alba var. Adı Barcelona ile özdeşleşen, İspanya Milli Takımı ile 86 maça çıkıp 10 gol atan 33 yaşındaki oyuncu menajerler tarafından önerildikten sonra sarı-kırmızılı yönetim, şartları araştırmaya başladı.

SORUN, YÜKSEK MAAŞ

Alt yapısından çıktığı Barcelona ile sözleşmesi Haziran 2024'te bitecek Jordi Alba, Katalan devinin formasını bu sezon 12 maçta giydi ve 1 asist üretti. Deneyimli sol bekin 10 milyon Euro'yu bulan yıllık ücretinden kurtulmak isteyen Barça'nın Cimbom'a nasıl bir yanıt vereceği bilinmiyor. Galatasaray yönetimi, transfer gelişmesi olumlu ilerlerse Alba'yı Icardi'ninkine benzer bir maliyetle veya bir sponsor aracılığıyla bitirmeye çalışacak.

KRISTIANSEN LİSTEDE

Cimbom, Nelsson ve Mathias Ross'tan sonra bir başka Danimarkalı, Victor Kristiansen'i transfer listesine ekledi. FC Kopenhag'da forma giyen 19 yaşındaki Kristiansen, Ross ile birlikte Danimarka U21 Milli Takımı'nın stoper tandemini oluşturuyor.

Halil Umut Meler  EURO 2024 görev alacak Halil Umut Meler EURO 2024 görev alacak

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Editör: Haber Merkezi