Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un 19 yaşındaki yıldızı Jude Bellingham, şimdiden dünya devlerinin transfer hedefi halinde. Chelsea, Manchester United, Manchester City ve Real Madrid’in yanı sıra abu ay başında Liverpool’un da Bellingham için sıraya girdiği öğrenildi.

Dortmund’un Bellingham için 150 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği iddia edilirken, Dortmund CEO’su Watzke, kulübün Avrupa’nın en büyük kulüpleriyle maaş konusunda rekabet edemeyeceğini ve ayrılmak isterse İngiliz oyuncuya engel olmayacaklarını söyledi.

“BÜYÜK KULÜPLERLE SAVAŞAMAYIZ”

Watzke, “Katar’daki Dünya Kupası biter bitmez görüşmeler yapacağız ve ardından onun ne istediği hakkında temel bir konuşma yapacağız” dedi ve şunları ekledi:

“Kalmak mı yoksa gitmek mi istediğini bize söylemesi gerekiyor. Her iki durumda da bu konuyu birlikte hoş ve makul bir şekilde konuşacağız. Genel olarak bizimle kalmasını hayal ediyoruz ama bu konu masada yokmuş gibi davranamayız. Başka bir şey yapmak isterse, Avrupa’daki büyük kulüpler masada olacak e finansal olarak onlarla savaşmayı göze alamayız.”

2020’de Dortmund’a transfer olmadan önce kariyerine Birmingham’da başlayan Bellingham’ın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Genç orta saha, bu sezon 22 maçta 9 gol attı. Eylül ayında Köln’e karşı sahaya kaptan olarak çıkan Bellingham, Bundesliga’nın en genç kaptanı olarak tarihe geçti.

Beşiktaş Fenerbahçe Derbisinin Hazırlıklarına Start Verdi Beşiktaş Fenerbahçe Derbisinin Hazırlıklarına Start Verdi

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Editör: Haber Merkezi