Karataş HEM Muay Thai takımından süper başarı

Karataş HEM Açık Lise Öğrencileri madalyaya doymuyor

Gençleri spor salonlarına çekmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için büyük çaba sarfeden eğitimciler; Türk sporuna da yeni yetenekleri kazandırıyor.

Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Kurt ve Müdür Yardımcısı İbrahim Koca’nın gayretleri sonucu kurulan Muay Thai Spor Kulübü, bir çok müsabakada aldığı başarılı sonuçlarla kendinden bahsettirmeye devam ediyor.

Adana’da gerçekleştirilen müsabakalarda 8 birincilik, 2 ikincilik, 3 de üçüncülük elde eden Karataş HEM Açık Lise Öğrencilerinden oluşan Muay Thai Takımı’nı ağırlayan Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan, başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Karataş Kaymakamı Özkan; 15/19 Şubat 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcuların, başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti

Karataş’ı temsil eden sporculara destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Necip Topuz da Karataş’ın adını duyuran ve başarılı sonuçlar alarak Ankara’da yapılacak olan şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi.

Karataş Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul da yaptığı açıklamada; spor ve eğitimin birlikte yürütülebileceğinin en güzel örneklerini sergileyen sporcuları kutladı.

Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde bağlama ustası olarak görev yapan söz yazarı ve bestekar Ali Canbolat da sporcu ve eğitmenleri kutlayarak, Ankara’dan madalya ile dönmeleri halinde, müzikli eğlence sözü verdi.

 

Birinci olan sporcular;

1-Nehir Duran

2-Biran Duran

3-Zeynep Temeltaş

4-Latife Güzel

5-Melek Bulut

6-Betül Bulut

7-Buse Betül Cengiz

8-Irmak Aytan

 

İkinciliği kazanan sporcular

1-Cevher Turgut

2-Fatma Zehra Karataş

 

Üçüncü olan sporcular;

1-Muhammed Ali Pek Güzel

2-Sude Güzel

3-Meryem Bulut

Editör: Haber Merkezi