DUVAR - Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe'yle eşleşmeleri hakkında, "Kendi adıma kuradan memnunum, diğer rakipleri istemiyorduk" dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samet Koç, Fenerbahçe ile eşleşmekten mutlu olduklarını söyledi.

Geçen sezon da kupada Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiklerini hatırlataran Koç, "Fenerbahçe ile eşleştik. Geçen yıl da oynamıştık. Fenerbahçe büyük bir camia ve deplasmanda karşılaşacağız" diye konuştu.

Yükselişlerini sürdürmek istediklerini dile getiren Koç, "Kendi adıma kuradan memnunum, diğer rakipleri istemiyorduk. Fenerbahçe ya da Demir Grup Sivasspor'u bekliyorduk. Umarım iyi maç olur, iyi oynayan kazanır. Düşüşün ardından iyi performans yakaladık. Bu serinin devam etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Bahçeşehir Koleji FIBA Europe Cup Finalinde Şampiyonluğu Kaçırdı Bahçeşehir Koleji FIBA Europe Cup Finalinde Şampiyonluğu Kaçırdı

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr

Editör: Haber Merkezi