Yaz aylarının enerjisiyle dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenler, yaşam alanlarına yenilik getirecek ürünlere yöneliyor. Günsan Elektrik, keyifli geçen bu hazırlık aşamasına “Ürün Sihirbazı” uygulaması ile kolaylık sağlıyor.  Günsan Elektrik’in internet sitesinde yer alan uygulamayla duvar rengi ve deseni belirlenerek, uygun anahtar serileri ile çerçevelerden seçim yapılabiliyor.

Değişen trendler ile kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilere uygun anahtar, priz ve elektrik ekipmanları geliştiren Günsan Elektrik, evlerinde yenilik yapmak isteyenlere “Ürün Sihirbazı” uygulamasıyla kolaylık sağlıyor. İnternet sitesinde yer alan uygulamada kullanıcılar duvar rengi ve desenine göre anahtar seçimini kolaylıkla yapabiliyor.

4 adımda seçim;

Uygulamada 4 adım bulunuyor. Öncelikle “Duvar Rengi” sekmesinde trend renklerden tüm renklere ve hatta duvar kağıdı örneklerine kadar onlarca çeşit bulunuyor. Kullanıcılar duvar rengini seçtikten sonra “Seri” bölümünde; Eqona, Visage, Fantasy, Modüler ve Radius serilerinde yer alan anahtarlardan dilediklerini seçebiliyor.

Onlarca renk ve desen çeşidinin sunulduğu “Çerçeve” bölümüne geçiş yapan kullanıcılar, seçilen duvar rengi ve anahtar çeşidine uygun bir çerçeveyi belirleyebiliyor. Son adımda ise rengârenk çeşitleri ile her zevke hitap eden kapaklardan seçim yaparak, tercihlerinin son halini ekranda görme imkânına erişiyor.

Editör: TE Bilisim