Mersin'de Celile Hami'nin kahreden sonu: Şiddet gördü, ağabeyinden 'hayır' cevabı alınca yaşamına son verdi - Resim: 2

2 5

Hakim, iddiaya göre bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşadığı Celile Hami’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamaya başladı. Bu sırada hamile kalan Celile Hami, 2 ay önce Fadıl H.’nin darp etmesi sonucu bebeğini düşürdü. 

Mersin'de Celile Hami'nin kahreden sonu: Şiddet gördü, ağabeyinden 'hayır' cevabı alınca yaşamına son verdi - Resim: 3

3 5

Fadıl H.’nin şiddetine dayanamayan Celile Hami, önceki hafta ağabeyi Muhammed Hami’nin, Yüreğir ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’ndeki evine geldi.

'O SENİN KOCAN'

Aldatmakla suçlanıp, sürekli şiddet gördüğünü ağabeyine anlatan Celile Hami, Fadıl H.’den kurtulmak ve yanlarında kalmak istediğini söyledi. Muhammed Hami ise "O senin kocan. Onun yanına döneceksin. Burada kalamazsın" dedi.

Mersin'de Celile Hami'nin kahreden sonu: Şiddet gördü, ağabeyinden 'hayır' cevabı alınca yaşamına son verdi - Resim: 4

4 5

Dün sabah saatlerinde çamaşır sermek için 3 katlı binanın çatısına çıkan komşuları, Celile Hami’yi odunlukta ipe asılı halde buldu. Olayı öğrenip çatıya çıkan Muhammed Hami, kardeşini kucaklayıp aşağı indirdi.

Mersin'de Celile Hami'nin kahreden sonu: Şiddet gördü, ağabeyinden 'hayır' cevabı alınca yaşamına son verdi - Resim: 5

5 5

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Celile Hami’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Celile Hami’nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Amasra'ya 3 Günde 100 Bin Araç Girişi Amasra'ya 3 Günde 100 Bin Araç Girişi

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi