Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre bugünden itibaren hava durumu değişecek. Türkiye’yi sarması beklenen yağışlı hava yarın ülkenin tamamını etkileyecek. Pazartesi günü yurdun batısına çekilecek olan yağışlı hava çarşamba günü etki alanını yeniden genişletecek.

Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı! Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı!

YAĞIŞLAR YER YER KUVVETLENECEK

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman dışında), Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bitlis, Muş, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, batı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz. Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Editör: Haber Merkezi