Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı

TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü eski personellerinden, Diyarbakır eski Bölge Müdürü, emekli muhabir İLYAS AKSOY gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Geçirdiği rahatsızlık sonucu 63 yaşında hayata gözlerini yuman İlyas Aksoy, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Hatay’a bağlı Dörtyol İlçesi’nin Kuzuculu Beldesi mezarlığında toprağa verilen merhumun cenaze törenine; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Genel Sekreter Yasemin Atasoy, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Serin, ÇGC Üyelerinden ve eski mesai arkadaşlarından Derya Atasoy, Fatih Sapmaz, Nurdan Eryalaz’ın yanı sıra Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, ailesi ve yakınları katıldı.

İlyas Aksoy’un vefatından dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Dörtyol Belediye Başkanı Keskin; TRT ailesine ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden İlyas Aksoy’a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve TRT ile basın camiasına başsağlığı dileyen ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir; Aksoy’un Adana’da görev yaptığı dönemde birlikte çalışma imkanı bulduğunu, başarılı, çevresinde sevilen, mesleğine bağlı, dürüst ve hoşsohbet bir insan olduğunu belirterek, zamansız kaybından dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi