İmamoğlu MHP İlçe Başkanı Savaş Ağca; 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Ağca; 28 Mayıs’ta tekrarlanacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.turu için de Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine emin olduklarını ifade etti.

Gümüşhane'de Yapılan Yeniden Sayım Sonucu Seçim Sonucu Değişmedi Gümüşhane'de Yapılan Yeniden Sayım Sonucu Seçim Sonucu Değişmedi

İmamoğlu’nda MHP’nin oy oranını yüzde 59 artırarak 2.parti olduklarını söyleyen MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca; MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Teşkilatları olmak üzere kazanılan başarının ekip ruhuyla elde edildiğini dile getirdi.

Ülkücülerin tek adresinin MHP olduğunu söyleyen Ağca; “Bu başarı, samimi dava arkadaşlarımızın, asenaların başarısıdır. Partimize teveccüh gösteren kıymetli vatandaşlarımızın başarısıdır.” dedi.

Ağca; “14 Mayıs Demokrasi Şöleni’ni; Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu kazanarak zaferle tamamladık. Şimdi sıra da 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2.turunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğimizden zerrece şüphemiz yoktur.  Liderimiz, Bilge Devlet Adamı, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve partimize bizleri mahcup etmeyen tüm vatandaşlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İmamoğlu’nda bir önceki dönem Milletvekili Seçimlerinde 2.497 oy alan partimizin oyunu yüzde 59 oranında artırarak 3974’e ulaştırdık. 27.Dönem Milletvekili seçimlerinde 3.sırada olan partimiz son seçimde MHP’yi 2.sıraya taşıdık. Bu başarı; MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatımız başta olmak üzere Ülkü Ocakları Teşkilatımızın ve KAÇEP Yönetimimizin başarısıdır. Kısaca ekip ruhuyla kazanılmış bir başarıdır. Samimi dava arkadaşlarımızın yağmur-çamur demeden elinde broşürle koşan asenaların başarısıdır. Bu başarı; partimize teveccüh gösteren kıymetli vatandaşlarımızın başarısıdır.  28 Mayıs’ı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile taçlandırmamız dileğiyle tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi