Deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgeye desteklerini sürdüren Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), “İyilik Kupası”yla depremden etkilenen çocuklar ve gençlere destek oluyor. 8 ilde gerçekleşen etkinliklerle çocuklar ve gençlerin biraz olsun keyifli vakit geçirmesi amaçlanıyor.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından afet bölgesinde desteklerini sürdürüyor. GİV'in sponsorluğunda Hareket Spor Kulübü tarafından düzenlenen "İyilik Kupası" ile depremden etkilenen çocuklar ve gençlerin daha güzel zaman geçirmeleri ve depremin ruhlarında oluşturduğu etkinin azaltılması hedefleniyor.

Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama! Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama!

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Adana, Gaziantep ve Osmaniye illerinde, spor eğitmenleri, sosyologlar, psikologlar, sanatçılar ve tiyatro oyuncularının katılımıyla gerçekleştirilen "İyilik Kupası"nın 100 bini aşkın çocuğa ulaşması amaçlanıyor. "Kaybedenin olmadığı kupa" mottosuyla düzenlenen "İyilik Kupası"nda bilek güreşi, mendil kapmaca gibi geleneksel sportif oyunlar, futboldan satranca, mini golften damaya hem bireysel hem de takım halinde gerçekleştirilen etkinlikler düzenleniyor. Akşam saatlerinde ise depremzede çocuklar ailelerinin de katılımıyla tiyatro gösterimleri ve drama etkinliklerini takip ediyor.

Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için maddi, manevi tüm imkânları seferber ettiklerini belirten GİV Başkanı Mehmet Koç “GİV olarak deprem felaketinin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren kamu kurumlarımızın da iş birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Depremden etkilenen çocuklarımızın ve gençlerimizin biraz olsun moral bulmaları için de “İyilik Kupası”nı destekliyoruz. Bu zor günleri milletçe el ele vererek atlatacağımıza inancımız tam. “İyilik Kupası”nı daha güzel günlerde de hep birlikte kaldıracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi