Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı

Ceyhanlı gençler “Özgürlük Meydanı”nda buluştu

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceği Ceyhanlı gençlerle bir araya geldi. “Özgürlük Meydanı” konu başlığıyla Murat Göğebakan Kültür Merkezi’ni dolduran gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Erdem, “Gençlerimizin her biri ayrı ışık” dedi.
“GENÇLER UMUT VAAT EDİYOR”
Salondaki yaklaşık 300 gençle tek tek ilgilenen, sorulara içtenlikle yanıt veren Başkan Erdem, gençlerle birlikte gelen annelere ve minik çocuklara da sevgi gösterisinde bulundu. Geleceği aydınlatan genç nesillerin gerek Ceyhan ve gerekse Türkiye açısından büyük umut verdiğini dile getiren Başkan Erdem, “Çocuklarımız hem neşeli, hem bilgili ve kültürlü hem de umut vaat ediyor” diye konuştu. Gençlerin kendisinden beklentilerini ve istedikleri projeleri değerlendiren Başkan Hülya Erdem, “Sizin için buradayım. Hepinizin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Sizi çok seviyorum” dedi.
“İLK VE TEK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLMANIZ GURUR VERİCİ”
Gençlerin dilediği gibi soru sorduğu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sosyal, sportif ve eğitim çalışmalarıyla genç nesillerin daima yanında yer aldıklarına dikkat çekti. Salonda yer alan genç bir kız ise Hülya Erdem’in Ceyhan’ın ilk ve tek kadın belediye başkanı olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı.

Editör: Haber Merkezi