İzmit Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, cami cemaatinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına camilerin avlu ve çevrelerinde biriken karları temizleyerek tuzlama çalışma yaptı.

Kış şartlarına karşı tüm birimleriyle mücadele eden İzmit Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere tüm müdürlükler karla mücadeleye destek veriyor.

YOĞUN OLARAK KULLANILAN CAMİLERDE

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de camilerde kar küreme ve tuzlama çalışması düzenledi. Cemaatin yoğun olarak kullandığı Fevziye Camii ve Yeni Cuma Camii başta olmak üzere, Tüysüzler Mahallesi Fatih Camii ile Umuttepe Camii’nin avlusunda ve çevresinde biriken karları küreyen ekipler daha sonra tuzlama çalışması düzenledi.

EKİPLER 24 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Yapılan küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ibadet etmek için camilere giden vatandaşların yaşayabilecekleri olumsuz durumların önüne geçildi. Karla Mücadele Ekipleri, 24 saat kentin her noktasında çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar da yoğun çalışmalarından dolayı İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

 

Kaynak: anka