MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Mayıs ayında yapılan seçimlerdeki faaliyetler üzerinde “Gözden geçirme çalışması” başlattı. Buradan elde edilecek bilgi ve tecrübeler ile yerel seçimlere hazırlık yapılacak.

“Adana’mıza daha çok hizmet etmek, hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermek istiyoruz. Bu nedenle yerel seçimlere odaklandık ve mutlaka kazanmak istiyoruz.”

Yusuf Kanlı“Mutlaka kazanmak istiyoruz”

NOVACELL AJANS/ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Mayıs ayında yapılan seçimlerdeki faaliyetler üzerinde “Gözden geçirme çalışması” başlattı. Buradan elde edilecek bilgi ve tecrübeler ile yerel seçimlere hazırlık yapılacak.

Seçim çalışmaları gözden geçirildi MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayısta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi birinci turu ile 28 Mayısta yapılan Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçim sürecindeki çalışmaları masaya yatırdı. Gerçekleştirilen çalışmada Kanlı, geride kalan
seçimlerdeki faaliyetleri İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte tekrar gözden geçirdi.

MHP Adana'da yerel seçim hazırlığı.

Daha geniş boyutlu ve ayrıntılı çalışılacak Ruhi Kılıçkıran Toplantı Salonunda, sahada elde edilen görsellerin de bir sunum eşliğinde incelendiği, iki seçim döneminin adeta mercek altına alındığı çalışma yerel seçimlere hazırlık anlamı da taşıyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı yaptığı açıklamada, bu incelemenin daha geniş boyutlu yapılacak çalışmaların ilk adımı olduğunu söyledi.

Hatalar, zayıf ve güçlü yönler tespit ediliyor MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “İki önemli seçim gerçekleştirildi. İkisinde de belirlenen hedeflere ulaşma amacı vardı. Bu iki seçim dönemi aynı zamanda çok kıymetli tecrübeler sağladı. Şimdi bu gözden geçirme çalışmalarıyla hatalarımıza, zayıf ve güçlü taraflarımıza bakıyoruz. 

Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede

Böylece yerel seçimlerde neler yapmamız, neler yapmamamız gerektiğini tespit edeceğiz. Adana’mıza daha çok hizmet etmek, hemşerilerimizin sıkıntılarını gidermek istiyoruz. Bu nedenle yerel seçimlere odaklandık ve mutlaka kazanmak istiyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi