Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama! Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama!

''Tenisin En İyileri Kupalarını Aldı''

Tennis Europe Adana Cup 148 Under şampiyonası Adana Atlıspor Tesisleri’nde düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tennis Europe Adana Cup 148 Under organizasyonu dün Grand Tenis Akademisi Sahasında sona erdi.

Turnuvanın ödül törenine Adana Vali yardımcısı Mustafa Yiğit, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Muzaffer Çintımar, Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Ferudun Acar, Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Besim Özer, antrenörler, hakemler sporcular ile sporcu velileri katıldı.

Tennis Europe Adana Cup 148 Under organizasyonu sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sporun her türlüsüne destek verdiklerini belirterek, “Biz Sarıçam ilçesini spor kenti yapmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Sadece tenis branşına değil tüm branşlara destek verdiklerini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Gençler ve çocuklarımız ülkemizin ve kentimizin gelecekte yöneticileri olacaktır. Bu nedenle Sarıçam Belediyesi olarak gençlere ve gençliğe büyük önem veriyoruz. Sporun hangi dalı olursa olsun gençlerimizin emrindeyiz. Sarıçam ilçemiz şimdi olduğu gibi gelecekte de sporla anılacaktır” diye konuştu.

1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada Kadınlar şampiyonu Mira Karatogma kupasını Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yiğit’in elinden aldı. Erkekler şampiyonu Leo Ozan Sihan’a kupasını Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ verirken, Kadınlar finalisti Bahar Kılınç ve erkekler finalisti Çağan Çetin de kupalarını alan sporcular oldu.

Toplam 85 sporcunun katıldığı turnuvada başarılı bir ev sahipliği gerçekleştiren Grand Tenis Akademisi adına Hasan Akbenli’ye de plaket sunuldu. Ayrıca Turnuva boyunca sunduğu katkılardan dolayı Başhakem İsmail Kurtgözü’ye de teşekkür taktimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi