Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Özden Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hatırlarını soran Vali Yılmaz, büyüklerimize hediye takdim etti.

CHP'li Uzun:  "Akbelen yok edilmek isteniyor” CHP'li Uzun: "Akbelen yok edilmek isteniyor”

Vali Yılmaz, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, büyüklerimizi ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Ellerinizden öpüyorum. Allah sağlık, sıhhat, hayırlı ömürler versin. Sizlerin burada huzurlu olduğunuzu görüyorum. Siz huzurlu olursanız, sağlıklı, mutlu olursanız, bizim için en büyük mutluluk budur. Bir evladınız olarak her zaman emrinizdeyim. Sizlerin hizmetinde olmak bizim için en kutsal görevlerdendir. Allah sizden razı olsun.”dedi.

Vali Yılmaz, sözlerinin devamında, yaşadığımız depremden de söz ederek, “500 yılda 1000 yılda olabilecek bir deprem yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Depremde kaybettiğimiz insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İnanıyorum ki onlar şehit oldular, mekânları cennettir.”dedi. Sözlerinin devamında büyüklerimize Hayırlı Ramazanlar dileyen Vali Yılmaz, “Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Cenab-ı Allah’a bizi tekrardan Ramazana kavuşturduğu için şükrediyorum. Sağlıkla, mutlulukla geçireceğiniz bir Ramazan olmasını diliyorum. Sizi ziyaret etmiş olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyor, ellerinizden öpüyorum.”diye konuştu.

    Özden Huzurevi sakinleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi