SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a yanıt: Siyasi rüşvet iddialarına susmam!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın 'siyasi rüşvet' iddialarına yanıt verdi ve kardeşliği dinamitlemeye izin vermeyeceğini vurguladı. Kılıçdaroğlu, kendi adaylığıyla ilgili iddialara sessiz kalabileceğini ancak 6'lı masa bileşenlerine yönelik 'siyasi rüşvet aldınız' ima ve iddialarına susmayacağını ve birlikteliği bozmayacağını belirtti

Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Şahsıma dilediğiniz kadar saldırabilirsiniz ama kardeşliğimizi dinamitlemenize müsaade etmem. Kendi adaylığımı dayatmak için siyasi rüşvet dağıttım iddialarınıza susarım ama 6'lı masa bileşenlerine siyasi rüşvet aldınız imasına susmam, bu birlikteliği bozdurmam!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında Uğur Dündar'a yönelik sert ifadeler kullanarak, gazetecinin geçmişteki tutumunu ve yaklaşımını eleştirdiği görülüyor. Kılıçdaroğlu, gazeteciye karşı sert bir tavır alarak, kendisine yönelik yapılan saldırılara sessiz kalmayacağını ve birlikteliği koruyacağını vurguladı.