GÜNDEM

Tekirdağ'da yabancı uyruklu 21 kaçak göçmen yakalandı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından durdurulan bir panelvan araçta, yabancı uyruklu 21 kişi tespit edildi. Bu kişilerin göçmen olduğu belirlendi. İlgili idari işlemler tamamlandıktan sonra göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.Bu olayla bağlantılı olduğu düşünülen organizatör A.Y. ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi, yasa dışı göçmen taşıdığı gerekçesiyle soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilecek.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından durdurulan bir panelvan aracında, yabancı uyruklu olduğu belirlenen 21 kişi yakalandı. Yakalanan bu kişilerin kaçak göçmen olduğu anlaşıldı. İlgili kişilerin idari işlemleri tamamlandıktan sonra Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecekler.

Bu operasyonla bağlantılı olduğu düşünülen organizatör A.Y. isimli kişi ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan organizatör, mevcutlu olarak savcılığa sevk edilecek ve yasa dışı göçmen taşıma suçlamasıyla yargılanacaktır.