İddiaya göre, 34 SV 3575 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek 34 KGB 914 plakalı motosiklete çarptıktan sonra kontrolü tamamen kaybederek akaryakıt istasyonuna girdi. Otomobil, istasyondaki başka bir motosiklete daha çarptıktan sonra durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü Hasan C. yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak kaza ile ilgili incelemelerde bulundu.

Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu

Kazaya tanık olan Yunus Taşkın, olayı şu şekilde aktardı: "Araç yoldan gelirken motorcuya vurup deviriyor, sanırım bir tane de taksiye vuruyor. Oradan kontrolünü kaybedip bu kaldırıma vuruyor, mantarları kırıyor. Biz burada duruyorduk arkadaşımla. Üzerimize doğru geldiğini görünce biz yola doğru atladık. Gelen araç bizim park halindeki motora vurdu ve devirdi. Orada motorlu yaralıydı onu ambulansla alıp götürdüler."

Kaynak: DHA