09:53 SPOR

Real Sociedad karşılaşmasında sahadaki liderliği ve teknik yeteneğiyle öne çıkan Arda Güler, Real Madrid adına ikinci golünü attı. Maçın adamı Arda Güler, galibiyet sonrası duygularını dile getirirken, Ancelotti de genç yıldızla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

09:43 GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı müdahale etti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor.

09:28 DÜNYA

Cemaat El İslami lideri Musab Halaf, İsrail ordusunun Lübnan'ın Beka Vadisi bölgesine düzenlediği hava saldırısında öldürüldü. Cemaat el-İslami, liderinin İsrail saldırısında öldürüldüğünü doğruladı.

09:13 POLİTİKA

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik, 1 Mayıs'ta Taksim'in açılışını yapmak üzere Vali Davut Gül ile bir araya geldi.

08:58 EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait olan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adlı yeni müfredat taslağını kamuoyunun görüşüne sundu. Yeni müfredat taslağına ilişkin görüşler, internet sitesi üzerinden bir hafta boyunca bildirilebilecek. Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli olarak uygulanmaya başlanacak. İşte 1 hafta boyunca askıda kalacak olan yeni

08:44 DÜNYA

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in içinde bulunduğu resmi araç, başka bir araçla çarpışarak devrildi. Kazada bakanın aracının kırmızı ışıkta geçtiği öğrenildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Ben-Gvir'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

10 saat önce SPOR

Tecrübeli kaleci Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu kırdı. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Yukatel Adana Demirspor'u 3-0 yenerek maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 7'ye çıkardı.

11 saat önce GÜNDEM

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, gündüz vakitlerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Görüntülerdeki kişinin İ.A. (26) olduğu tespit edildi ve 14 ayrı suçtan kaydı bulunan İ.A. gözaltına alındı.

11 saat önce SPOR

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in Real Sociedad ile deplasmanda oynadığı maçta ilk 11'de yer aldı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

11 saat önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının devam edeceği konusunda uyardı. 5 günlük hava tahmin raporuna göre, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımının etkili olması bekleniyor.