9 saat önce GÜNDEM

Ege Denizi'nde, Girit Adası açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) verdiği bilgilere göre, deprem sabah saatlerinde hissedildi. Orta şiddetteki bu sarsıntı, geniş bir bölgede hissedilmiş olsa da ciddi bir hasar bildirilmedi.

1 gün önce SPOR

İstanbul Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında San Marino temsilcisi La Fiorita karşısında etkileyici bir galibiyet elde etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada turuncu-lacivertliler, rakibini 6-1 mağlup etti.

1 gün önce HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağışlar konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, özellikle Cuma sabahı yağışların etkisini artıracağı ve kuzey ile iç kesimlerde yoğunlaşacağı belirtildi. Uzmanlar, dışarı çıkacak olanların şemsiyesiz çıkmamaları gerektiğini vurguladı

1 gün önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Uşak'ın Sivaslı ve Banaz ilçelerinde beklenen sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış, kısa sürede yolların göle dönmesine neden oldu. Araçlar sular altında kalan yollarda güçlükle ilerlerken, bazı yollar trafiğe kapandı.

1 gün önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK), kritik kararlar aldı. Saray'da gerçekleşen toplantı 2 saat 45 dakika sürdü ve ardından 9 maddelik bir bildiri yayımlandı. Bildiride, terörle mücadele konusundaki kararlılık ve bölgesel işbirliğine yönelik önemli mesajlar verildi.

1 gün önce SPOR

Galatasaray'ın da ilgilendiği Kolombiyalı yıldız Richard Rios, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmış durumda. Palmeiras, Rios'un bonservis bedelini 76 milyon sterlin olarak belirledi.

1 gün önce GÜNDEM

Adana'nın Feke ilçesindeki Kazancı Mahallesi'nde ormanlık bir alanda yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, orman yangın söndürme ekipleri ve helikopterler sevk edildi. Yangına hızlı müdahale edebilmek için ekipler seferber olmuş durumda. Yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar devam ediyor.

1 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin SGK'ya olan borçlarının tahsili için verdiği talimat üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın harekete geçmesine tepki göstererek, Erdoğan'a bir teklifte bulundu.

1 gün önce SPOR

Fenerbahçe, İspanyol kulübü Sevilla'dan transfer ettiği Faslı forvet oyuncusu Youssef En-Nesyri için bir imza töreni düzenledi. Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, En-Nesyri'nin Türk futbol tarihinde bonservisi en yüksek bedelle transfer edilen futbolcu olduğunu belirtti. Transfer sürecinin uzun sürdüğünü ifade eden Ilıcalı, Fenerbahçe'nin şu anda Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosuna sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

1 gün önce GÜNDEM

Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman’ın, sipariş teslimi sırasında tanımadığı E.Ö. tarafından öldürülmesine ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı. E.Ö.'nün, Akman’ı sadistçe duygularla ve sebepsiz yere öldürdüğü belirtildi. Bu nedenle, E.Ö.’ye en üst sınırdan 24 yıl hapis cezası verildi.