Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı  başlıyor Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı başlıyor

2024'te Sinemaseverleri Heyecanlandıracak Film Serileri Geri Dönüyor!

Hollywood, Sinema Dünyasına Nostalji Dolu Bir Yıl Hazırlanıyor

2024 yılında Hollywood, birçok izleyicinin özlemini duyduğu eski film serilerini canlandırarak sinema dünyasına heyecan katacak. İşte, 2024'te geri dönecek olan film serileri:

  1. Kung Fu Panda 4

    • Animasyon film serisi "Kung Fu Panda", sekiz yıl aradan sonra 2024'te izleyicilerle buluşuyor. Mike Mitchell'in yönettiği bu seride Po'nun bir Kung Fu ustası olma yolundaki macerası anlatılacak. Aynı zamanda, seride "Bukalemun" olarak bilinen gizemli bir kötü adam da tanıtılacak.
    • Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2024
  2. Furiosa

    • "Mad Max: Fury Road" ile tanınan George Miller, "Furiosa" ile geri dönüyor. Film, Charlize Theron tarafından canlandırılan karakterin gençliğine odaklanacak. Anya Taylor-Joy'un Furiosa'ya hayat verdiği filmde, Chris Hemsworth Immortan Joe'nun genç versiyonunu canlandıracak.
    • Vizyon Tarihi: 24 Mayıs 2024
  3. Mufasa: The Lion King

    • Disney'in başarılı ancak eleştirel açıdan tartışmalı "Aslan Kral" yeniden çevriminden sonra, "Mufasa: The Lion King" prequel ile geri dönüyor. Barry Jenkins'in yönettiği film, fotogerçekçi animasyon tarzını benimseyerek, Mufasa ve Scar'ın genç versiyonlarını müzikal bir hikayede anlatacak.
    • Vizyon Tarihi: 2024 sonu (bekleniyor)

Bu film serileri, sinemaseverlere nostalji dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Heyecanla beklenen vizyon tarihleriyle birlikte, Hollywood'un 2024'te eski başarılarına dönüş yapması bekleniyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi