Vahim bir olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde yaşandı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Trabzonspor forması giyen 9 yaşındaki bir çocuk, sokak arasında bisiklet sürerken, yanına yaklaşan bir kişi tarafından önce hakarete uğradı, ardından biber gazı saldırısına maruz kaldı. Bu acı dolu anlarda çocuk nefes almaya çalışırken, saldırgan bisikletiyle hızla olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından çocuk, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

TRABZONSPOR FUTBOL OKULU'NDA SPORCU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Görüntülerin ardından Trabzonspor Kulübü, bu olayın takipçisi olacaklarını vurgulayarak şu açıklamayı yaptı:

"Bursa'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencimize önce hakaretlerde bulundu, ardından yüzüne biber gazı sıkarak kesinlikle kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirdi. Biber gazının etkisi nedeniyle hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Antalya'da öğrenci servisine demir sopayla saldıran şüpheli ve babası serbest Antalya'da öğrenci servisine demir sopayla saldıran şüpheli ve babası serbest

YAKALANDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bisikletle olay yerinden kaçan şüphelinin kimliğini tespit etti ve şüphelinin adının Veysel İ. (31) olduğunu belirledi. Veysel İ., yakalanarak gözaltına alındı. Şu anda şüpheli, emniyetteki işlemlere tabi tutuluyor.

ÇOCUĞA TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Bursa Trabzonsporlular Derneği yöneticileri, Bolat ve ailesini evlerinde ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Trabzonspor Futbol Okulu'na da uğrayarak öğrenci ve annesi Sonay Baş'a "geçmiş olsun" dileklerini ileten yöneticiler, Yusuf Emir'e adının yazılı olduğu 61 numaralı bordo-mavi formayı hediye ettiler.

Dernek Başkanı Mehmet Nezor, yaptığı açıklamada, olayın kendilerini derin bir üzüntüye boğduğunu ifade etti. Ayrıca, Yusuf Emir'in yanında olduklarını vurgulayarak, "Kardeşimizin her zaman yanındayız. Bu olayın takipçisi olacağız. Adalet yerini bulacaktır. Saldırgan zaten yakalandı, bundan sonrasını yargı karar verecektir." dedi.

Ziyarete, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Orhan Aygün ve Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast da katıldı. (haber global)

Editör: Haber Merkezi