Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşamını yitiren ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) Adana’daki mezarı açılarak otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için mezarın açılacağını söyledi.

Lüleburgaz'da Atık Yağ Fabrikasında Korkutan Yangın! Lüleburgaz'da Atık Yağ Fabrikasında Korkutan Yangın!

ABDde hayatını kaybeden fenomenin mezarı açılıp, otopsi yapılacak

Taktaş, 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenmişti. ABD'de fenalaşması sonrasında 3 Nisan'da hayatını kaybetti. Cansız bedeni 20 Nisan'da Adana'ya getirilerek Kabasakal Mezarlığı'na defnedildi. Ancak ailenin iddiasına göre, Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldular.

ABDde hayatını kaybeden fenomenin mezarı açılıp, otopsi yapılacak

Taktaş'ın teyzesi K.C., yeğeninin kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğunu belirtti ve sevgilisinin onu uyuşturucuya alıştırdığını iddia etti. Ayrıca, darbedilip aç bırakıldığını ve saçlarının ön kısmı ile kaşlarının bile kazındığını ileri sürdü.

ABDde hayatını kaybeden fenomenin mezarı açılıp, otopsi yapılacak

Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve pazartesi günü mezarın açılacağını, Türk adli makamlarınca otopsi yapılacağını açıkladı. Öksüz, bu işlemin somut gerçekliğin ve olayın tam manasıyla ortaya çıkabilmesi için gereklilik olduğunu belirtti.

Kaynak: DHA