İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırılarda can kaybı on bini aşarken, Yahudi bir grup ateşkes çağrıları sürüyor. Amerika'da bulunan New York şehrindeki Liberty Adası’nda bulunan ülkenin simgelerinden Özgürlük Heykeli ön kısmında Filistin’e destek gösterisi gerçekleştirildi.

Barış için Yahudilerin Sesi (JVP) adlı grubun çağrısıyla toplanan neredeyse 500 kişi, Özgürlük Heykelinin önünde pankart açıp oturma eylemi yaptı. Gazze Şeridi’nde ateşkes yapılmasını isteyen eylemciler, “Bir Daha Hiç Kimse İçin Asla”, “Bütün dünya izliyor” ve “Filistinliler Özgür Olmalı” yazılı pankartlar açtı.

Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti: Erkek Arkadaşını Sokak Ortasında Bıçakladı Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti: Erkek Arkadaşını Sokak Ortasında Bıçakladı

Barış için Yahudilerin Sesi grubu, New York’ta 27 Ekim tarihinde bir gösteri daha düzenlemiş, gösteriye ateşkes mesajlarının da yer aldığı siyah tişört giyen onlarca kişi katılmıştı. Cumartesi günü ise binlerce kişi Washington DC.'de Filistin’e destek gösterisi gerçekleştirirken, New York, Seattle ve birçok şehirde yürüyüş yapılmıştı. (milliyet)

Editör: Haber Merkezi