Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür için transfer iddiaları gündemde. İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Abdülkadir Ömür transferi için bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Hull City'nin Abdülkadir Ömür'e talip olduğu ve oyuncu ile görüştükten sonra Trabzonspor'a resmi teklifte bulunduğu ifade ediliyor.

Başka takımlardan teklif alan ancak hiçbirine gitmek istemeyen Abdülkadir Ömür'ün, Hull City transferine onay verdiği aktarılıyor. Trabzonspor cephesi henüz imzaların atılmadığını belirtse de, Hull City tarafının prensipte anlaşmanın sağlandığını doğruladığı ifade ediliyor.

Arjantin Futbolunu Yasa Boğan Ölüm: César Luis Menotti Hayatını Kaybetti Arjantin Futbolunu Yasa Boğan Ölüm: César Luis Menotti Hayatını Kaybetti

İki taraf için de son pürüzlerin giderilmesinin ardından Abdülkadir'in hafta içerisinde İngiltere'ye giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Transfer detayları henüz kesinlik kazanmamış olsa da 6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli belirlendiği iddia ediliyor. Sezon sonuna kadar kiralık, daha sonra zorunlu satın alma opsiyonu ile transferin gerçekleşeceği konuşuluyor.

Trabzonspor Kulübü'nün ise sonraki satıştan yüzde 50 pay alma konusunda ısrarcı olduğu ileri sürülüyor.

Anlaşmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanarak resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

Kaynak: sözcü