Pençe-Kilit Harekâtında, bugün BTÖ mensuplarınca daha öncesinden gömülen El Yapımı Patlayıcının patlaması sonucunda ağır yaralanan P. Uzm. Çvş. Mustafa Çakmak hemen hastaneye kaldırılıp, tedavisine başlanmıştı. Maalesef ki yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Herkesi derin bir acıya ve üzüntüye boğan bu hadise, yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, hayatını kaybeden şehit için başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 10 Ekim 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" diyerek ifade etti.

Ardahan'da minibüsü devrildi: 1 ölü, 13 yaralı Ardahan'da minibüsü devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

ACI HABER ŞEHİTİN AİLESİNE ULAŞTI

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak'ın kedere boğan haberi, annesi Fikret ve babası Abdüllatif Çakmak'ın yaşadıkları Antalya'nın Aksu ilçesi Fettahlı Mahallesi'ndeki evine gönderildi. Acılı aile cenaze töreni için Hatay'ın Reyhanlı ilçesine geçti. Belediye ekipleri ailenin evine bayraklar astı ve taziye çadırı kuruldu. Ailenin 10 sene önce Hatay'dan Antalya'ya geldiği, Aksu bölgesinde serada çalıştıkları bildirildi.  (haber global)

Editör: Haber Merkezi