Tuğba Özerk: Sahnedeki Performansının Ardından Hasta Kedisi Patron'a Koştu Tuğba Özerk: Sahnedeki Performansının Ardından Hasta Kedisi Patron'a Koştu

Survivor'da Kırmızı Takım'ın Mavi Takım'ı 12-3 gibi kesin bir skorla yenmesiyle dokunulmazlık kazandığı bölümde, Acun Ilıcalı ile Ogeday arasında sert bir tartışma yaşandı.

Ilıcalı, Mavi Takım'ın alınan büyük yenilgiyi değerlendirirken, "Poyraz gitti, takım bitti" ifadelerini kullandı ve şu şekilde devam etti: "Bu kez ilginç bir konseydeyiz. Belki de üç ay sonra Survivor'da bir takımın iflasını konuşacağız. Fark yiyen bir takım gördüm ama şu duruma düşen bir takım görmedim. Survivor'da kazanmak için hiçbir motivasyonu olmayan, birbirine hiçbir şekilde destek vermeyen ve bugün itibariyle Survivor'da misyonunu tamamlamış bir takım görüyoruz."

Ogeday ise "Dört ayda ilk kez sadece bugün boş geçtim. Her sporda olduğu gibi düşüşlerimiz oluyor. Parkura geçince koşuyorum ama sadece vücudum gidiyor. Mentalim burada olsa daha iyi focus olurum, daha iyi atışlar yaparım. Bu takımın asla kaybetmesini istemem. Benim yüzümden kaybetmesini hele hele hiç istemem. Sporcuların bazen düşüşleri olabiliyor. Teslim olduk kabullendik durumunda değiliz" dedi.

Ilıcalı'ya tepki gösteren Ogeday, "Dört ayda ilk kez sadece bugün boş geçtim. Her sporda olduğu gibi düşüşlerimiz oluyor. Parkura geçince koşuyorum ama sadece vücudum gidiyor. Mentalim burada olsa daha iyi focus olurum, daha iyi atışlar yaparım. Bu takımın asla kaybetmesini istemem. Benim yüzümden kaybetmesini hele hele hiç istemem. Sporcuların bazen düşüşleri olabiliyor. Teslim olduk kabullendik durumunda değiliz" dedi.

Kaynak: karar