Adana Demirspor - Galatasaray maçı Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine bir yenisini ekliyor. İki takım 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'de karşı karşıya gelecek.

Lider Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. Bu karşılaşma, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleşecek. Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakibi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı ağırlayacağı hafta puan kaybetmek istemiyor.

Galatasaray, ligde oynadığı 33 mücadelede 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 90 puan topladı. Adana Demirspor ise Okan Buruk yönetimindeki güçlü savunmasıyla dikkat çekiyor. Ligde kalesinde sadece 21 gol gören Galatasaray, Muslera'nın performansıyla öne çıkıyor.

Bu maçla birlikte Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 40. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabette Galatasaray 21 galibiyet alırken, Adana Demirspor 9 galibiyet elde etti. Taraflar arasında 9 maç berabere sonuçlandı.

Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşması Bein Sports 1 ve Bein Sports beIN Connect ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu heyecana tanık olmak isteyen futbolseverler, S Sport, Bein Sports gibi platformlara üyelik gerektiren yayıncı kuruluşlara başvurabilirler.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı

You

Kaynak: haber global