Diyarbakır'da Hastane Bahçesinde Kavga: 2'si Güvenlik Görevlisi Olmak Üzere 8 Yaralı Diyarbakır'da Hastane Bahçesinde Kavga: 2'si Güvenlik Görevlisi Olmak Üzere 8 Yaralı

Adana'nın Kozan Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, baba balkondan atlayarak kıl payı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay Pekmezci Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Yangın, saat 04.00 sıralarında Mustafa Parlak'ın iki katlı evinde çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Yangını fark eden Baba Mustafa Parlak, yangına müdahale ederek ailesini kurtarmaya çalıştı. Alevler büyürken evin ikinci katındaki ailesini kurtaramayan baba Mustafa Parlak balkondan atladı.

İkinci kattan atlayarak kendini kurtaran Parlak'ın eşi Zeynep Parlak (64) ile çocukları Sezer Parlak ve Sefa Parlak kurtarılamadı. Yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, jandarma ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Yangına 7'ye yakın itfaiye aracı müdahale etti. Evde hurda metal kalıntılarının bulunması nedeniyle yangın güçlükle söndürüldü.

Baba Mustafa Parlak, ailesini kurtaramadığı için sinir krizi geçirdiği için vücudunda oluşan yanıklara aldırış etmedi. Bir süre sonra ikna edilen Parlak, ambulansa götürüldü. Sağlık ekipleri vücudundaki yanıklara ilk müdahaleyi yaparken, babasının çığlıkları yürekleri dağladı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, evin çökmesi nedeniyle cenazeleri iş makineleri yardımıyla evden çıkarmak zor oldu. Kozan savcılığı yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yangında ahırdaki hayvanlar da telef oldu.

Kaynak: HABERLER.COM