Kepez Belediye Başkanının Tutukluluğuna İkinci Kez İtiraz Reddedildi Kepez Belediye Başkanının Tutukluluğuna İkinci Kez İtiraz Reddedildi

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi. Erenler Mahallesi'nde belirlenen adreslere yapılan operasyonda, etkili bir çalışma sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 34 peçeteye emdirilmiş bonzai, bir miktar metamfetamin ve 2 uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Yapılan müdahalede A.A, R.Ç. ile C.G.A isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, uyuşturucu ticaretine yönelik gerçekleştirdiği bu operasyonla, il genelindeki uyuşturucuyla mücadele çabalarını sürdürmekte olduğunu gösterdi. Operasyonun, uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik atılmış önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek yargılanmaları bekleniyor. Bu olay, Afyonkarahisar'da uyuşturucuyla mücadelede güvenlik birimlerinin kararlılığını ve etkili çalışmalarını gösteren bir örnek teşkil ediyor.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi