Ahmet Kaya'nın hayatını anlatacak olan ve 1 Mart'ta vizyona girecek olan "Ahmet'in Türküsü" filmi hakkında yapım şirketi Erbay Medya, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Erbay Medya'dan yapılan açıklamada, filmle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, filmin vizyona girmesi için hiçbir engel kalmadığı ifade edildi. Açıklamada, "Duayen isim Ahmet Kaya'yı çok özel anılarla anlattığımız ve sevenleriyle buluşturmak istediğimiz filmimiz 1 Mart Cuma günü tüm sinemalarda vizyona girecektir." denildi.

Şair ceketli çocuk Kazım Koyuncu ölümünün 19. yılında anılıyor Şair ceketli çocuk Kazım Koyuncu ölümünün 19. yılında anılıyor

Gülten Kaya'nın filmle ilgili "ticari projeyi asla desteklemediğimizi kamuoyunun dikkatine sunuyoruz" şeklindeki açıklamalarının ardından yapım şirketi, filmle ilgili hukuki sürecin lehlerine sonuçlandığını ve filmin vizyona girmesi için engel kalmadığını ifade etti.

Gülten Kaya, film hakkındaki düşüncelerini Instagram hesabı üzerinden paylaşmış ve filmi "ticari projeyi asla desteklemediklerini" belirtmişti. Ayrıca, filmi "ticari sömürü aracı" olarak nitelendiren bir açıklama yapmıştı.

Kaynak: birgün