AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti. Kazada toplam 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana geldi. Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, karşı şeritte gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, İslamoğlu ve Topuz ile otomobilinde bulunan Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralanırken, olay yerine çağrılan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ne yazık ki, sürücüler Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı durumda olan Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam'ın tedavileri devam ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana'da Yol Verme Tartışması: Otobüs Şoförüne Darp Adana'da Yol Verme Tartışması: Otobüs Şoförüne Darp

Bu acı haberi AK Parti Artvin Gençlik Kolları camiası büyük bir üzüntüyle karşılamıştır. Kazada hayatını kaybeden Doğukan İslamoğlu için başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi