Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen bir kaza, AK Parti Samsun İl Başkanı ve yöneticilerinin bulunduğu makam aracının yaya geçidinde 2 kişiye çarpmasıyla gerçekleşti. Kaza sonucu yaralananlardan Cenker Yıldız'ın (22) hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, yabancı uyruklu bir kadının ise tedavisinin tamamlandıktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve yöneticilerinin içinde bulunduğu makam aracı, bulvar üzerinde seyir halindeyken, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Cenker Yıldız ile yabancı uyruklu bir kadına çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan yayalar yaralanırken, polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı.

Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Cenker Yıldız Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, hafif yaralanan yabancı uyruklu kadın ise Gazi Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Makam aracının sürücüsü Ümit Ö., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yabancı uyruklu kadının tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği, ancak Cenker Yıldız'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: haber global