Özgür Özel  Sinan Ateş iddianamesine tepki gösterdi:  Gerçek gizlenmeye çalışılıyor Özgür Özel Sinan Ateş iddianamesine tepki gösterdi: Gerçek gizlenmeye çalışılıyor

İzmit ilçesinde, AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan tartışma, AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin sergilediği davranışlarla sosyal medyada geniş yankı buldu.

Efe'nin, tartışma esnasında itilmesinin ardından kendini yere atıp çığlık atmasıyla ilgili görüntüler hızla gündem oldu ve bu durum partiyi harekete geçirdi.

AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Efe hakkında disiplin soruşturması başlattıklarını açıkladı.

Talus'un ifadeleri şu şekilde:

"İzmit'te dün yaşanan ve toplumda büyük infiale neden olan olayı yakından takip ediyoruz.

Öncelikle, olayda darp edilen tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve böylesi olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Olaya karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Özür Diledi

Türkiye'nin gündemine oturan AKP'li İbrahim Efe, sosyal medya hesabından açıklama yaparak özür diledi.

Efe, "Bu sabah İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haber aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bize güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: CUMHURİYET